БАГРДАН ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА

БАГРДАН ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА! БРОЈ 2. ЗА ДЕЛА, А НЕ РЕЧИ!

БУНТ – Права Јагодина одржала је у Багрдану предизборну трибину.

„Вечерас сам изузетно поносан на овај крај одакле су моји дедови, јер је по ко зна који пут показао да зна да цени слободу и да се сједињује када се креће у борбу. Овде смо вечерас ујединили смо оно што до сада никоме није успело и одавде крећемо у одсудну борбу. Када смо овде били пре пар месеци било је петоро људи,а данас их је преко педесет и то је ветар у леђа да наставимо нашу борбу. Дошло је време за смену генерација, потребна је свежа крв, доста је више било да нам судбину кроје људи који су одавно у пензији, а и даље су на функцијама, а немају више шта да пунуде грађанима, сем да им узимају оно што је њихово. Зато 21. јуна размишљајте својом главом и гласајте за вашу децу која вас неће изневерити.“ Рекао је лидер БУНТ – Праве Јагодине и кандидат за градоначелника, Душан Марковић.

„Људе који су на власти прегазило је време. Не може градоначелник који има 76 година да размишља исто као ми. Једноставно не може да иде у складу са временом. Када саберете године јагодинских властодржаца то је преко 1000 година, а збир наших година није 100. Зато се боримо за смену генерација и освежење јагодинске политичке сцене.“ Рекао је Александар Грковић, кандидат за председника скупштине Јагодине.

„Кад год кренем са братом Душаном на овај крај и тако пролазимо кроз Рачник, Багрдан, Ловци он ми каже видиш брате ово су ти слободне Српске планине, и заиста је тако. Вашим доласком у оволиком броју вечерас сте показали да ствари требамо да мењамо на боље. Доста нам је више једних те истих људи који се не смењују са власти годинама уназад. Уместо да буду у пензији и да буду са својим унучићима они у осмој деценији грабе фотеље као да им је то неко оставио у наслество. Зато 21. јуна без оклевања заокружите број 2.“ Рекао је Александар Рацић, кандидат за градског менаџера.

21. јуна гласајте за ДЕЛА, а не речи. Заокружите број 2. листу БУНТ – Права Јагодина. ДО ПОБЕДЕ!

No Comments

Post A Comment