БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА У ПРЕПУНОЈ САЛИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ОДРЖАЛА СВОЈУ КОНВЕНЦИЈУ

БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА У ПРЕПУНОЈ САЛИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ОДРЖАЛА СВОЈУ КОНВЕНЦИЈУ

➡️ Организација БУНТ – Права Јагодина у препуној сали Културног центра у Јагодини одржала је своју предизборну конвенцију и представљање своје политичке опције.

‼️ На скупу су усаглашене три тачке:
1. Смена апсолутистичке власти Јединствене Србије и Српске напредне странке на челу са њиховим лидером Драганом Марковићем Палмом и спречавање доласка на власт старих досових деривата.
2. Смена генерације на почитичкој сцени Јагодине.
3. Борба за препород јагодинских села, малих и средњих предузећа.
На скупу су говорили лидери БУНТ – Праве Јагодине Душан Марковић, Александар Грковић и Александар Рацић. Подршка Правој Јагодини стигала је из Републике Српске и Црне Горе. Присутнима се путем видео линка обратио Душко Вукотић, председник Ветерана Републике Србије и Републике Српске, оснивач јединице Вукови са Дрине и бивши посланик Демократске странке РС док је подршка из Црне Горе стигла од Марка Милачића лидера Праве Црне Горе, најмлађе политичке опције у Црној Гори.

📢 Бунт – Права Јагодина прва је ушла у предизборну кампању управо како доликује младим и бунтовним људима. Ово је прво велико окупљање јагодинске опозиције од 2000. године, тиме је Јединствена Србија први пут након петнест година владавине добила озбиљну опозицију. Борба за Праву Јагодину је почела.

No Comments

Post A Comment