ДРАГОЦВЕТ ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА

ДРАГОЦВЕТ ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА! БРОЈ 2. ЗА ДЕЛА, А НЕ РЕЧИ!

БУНТ – Права Јагодина одржала је у Драгоцвету предизборну трибину.

„Већ тридесет година на власти у граду, а и на републици су једни исти људи. Ми тридесет година слушамо исту причу, а сада би на те позиције да прогурају своју децу, па да и њих слушамо наредних тридесет година. Неће моћи господо, мало сте се прерачунали јер је стасала генерација која вам то неће дозволити. Нашим уласком у градски парламент мења се политичка крвна слика града и то је велика шанса да се већ на наредним изборима сруши ова апсолутистичка власт.“ Рекао је лидер БУНТ – Праве Јагодине и кандидат за градоначелника, Душан Марковић.

„Велика је срамота да село попут Драгоцвета нема градску воду и канализацију. Срамота је да у 21. веку људи немају те основне егзистенцијалне услове. Ми смо ти који разумеју те проблеме и који ће те проблеме решавати онога тренутка када будемо добили вашу подршку да ствари мењамо на боље.“ Рекао је Александар Грковић, кандидат за председника скупштине Јагодине.

„Људи су на жалост веома необавештени, имао сам прилику пре два дана да разговарам са женом која ми је рекла да је СНС једина опозиција у граду, а госпођа није имала више од педесет година. Људи не знају да су напредњаци и Палма у коалицији зато када одете одавде морате да ширите истину, а истина је да је градски одбор Српске напредне странке у Јагодини издао све оне који су им дали глас 2016. и да се данас налазе на истој листи са Јединственом Србијом. Једина опозиција у Јагодини данас је на листи БУНТ – Праве Јагодине и налази се под редним бројем 2.“ Рекао је Александар Рацић, кандидат за градског менаџера.

21. јуна гласајте за ДЕЛА, а не речи. Заокружите број 2. листу БУНТ – Права Јагодина. ДО ПОБЕДЕ!

No Comments

Post A Comment