Душан Марковић: Данашња власт и њихова лажна опозиција довели су наше суграђане и сународнике до ивице глади!

Данас, уочи Ђурђевдана, наша организација дели велике количине бесплатних топлих оброка, средства за дезинфекцију и натријум-хипохлорита нашим суграђанима из сеоских месних заједница и тиме показујемо да ћемо подједнако бринути и о селу, као и о граду. Ово радимо већ 40 дана и поносимо се тиме што је из наше јавне кухиње изашло преко 4000 оброка за наше најугроженије суграђане и поред свих опструкција локалних властодржаца, кивни смо и бесни на оне који нам 30 година уништавају младост, а нашим родитељима целе животе! Како вас није срамота да причате о тобожем рајском животу а да нам је из дана у дан Србија све гладнија и гладнија? Престаните да нам продајете маглу, престаните да залуђујете овај народ, престаните да нас делите како би владали!!!!

Стасале су неке нове генерације које мисле својом главом и које знају да сте сви исти и да је Србији потребна чистка свих вас.
Неће вам помоћи блокада медија, неће вам помоћи сав новац који сте покрали од нас, помирите се са чињеницом да долази време праве Србије и Праве Јагодине у којем места за вас неће бити. Примат наше борбе биће да Јагодина и Србија не буду долине гладних!

Још једном смо показали да се ми не бавимо демагогијом, већ делима, наша дела су видљива, а наша обећања испуњена, идемо до победе !

Ни Палма, ни Ђилас, ни Вучић, нити лажна опозиција, већ БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА !

No Comments

Post A Comment