ЈАГОДИНСКУ ВЛАСТ И ЊИХОВУ ОПОЗИЦИЈУ БОЛИ НАША СПРЕМНОСТ И ОДЛУЧНОСТ СТВАРАЊА ПРАВЕ ЈАГОДИНЕ

Коалиција БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА успешно је још пре увођења ванредног стања прикупила потписе подршке симпатизера ове коалиције и предала сву потребну документацију ГИК-у као ДРУГА листа која ће се кандидовати на предстојећим локалним изборима под редним бојем 2. Поред колицијe ЈС-СНС-СПС које чине власт како на локалном тако и на републичком нивоу једина политичка опција која је предала ГИК-у пуну листу кандидата за одборнике је коалиција БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА, док су остале опције предале трећинске листе. И поред опструкција локалних власти у неколико сати сакупили смо више него довољно потписа за предају пуне изборне листе. Тиме смо још једном показали своју одлучност, спремност и организованост у односу на све оне политичке опције које се суграђанима представљају као опозиција, а заправо су сателити владајуће коалиције. Ове политичке опције укључене су у изборни процес од стране Јединствене Србије и Српске напредне странке са задатком да се нама као јединој озбиљној политичкој групацији која је ујединила све оно што опозиционо делује у нашем граду одузме гласове незадовољних бирача. Неки од њих иду толико далеко у својим изјавама па себе представљају као лидере опозиције, а на њихову жалост и људи из њихове породице су разједињени па тако више од половине њих гласа за ЈС, док је мањина у том назови опозиционом покрету.
На њихову личну жалост и њихових шефова из ЈС и СНС ми смо се објединили око заједничких ПОБЕДА, а те ПОБЕДЕ огледају се у нашим ДЕЛИМА и то је граница којој они нису дорасли.
Ми настављамо нашу политичку борбу још снажније, а наш ветар у леђа је подршка СЛОБОДНИХ суграђана који су нам пружили прво у препуној сали Културног центра, а након тога су ту своју подршку потврдили потписом нашој листи и то је оно што опако боли како власт тако и њихову лажну опозицију.
Зато 21. јуна у Јагодини се спроводи референдум ПРОТИВ оних који више од петнест година уништавају град, и ЗА оне који никада нису учествовали у власти, нису окаљани аферама, скандалима и који се истински боре за Праву Јагодину.

Време је за ДЕЛА, а не сувопарене речи! Зато без оклевања заокружите број 2.

ДО ПОБЕДЕ ПРАВЕ ЈАГОДИНЕ!

No Comments

Post A Comment