ЛОЗОВИК ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА

ЛОЗОВИК ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА! БРОЈ 2. ЗА ДЕЛА, А НЕ РЕЧИ!

БУНТ – Права Јагодина одржала је јуче у Лозовику предизборну трибину.

„Драго ми је што је ова сала вечерас пуна, ово је знак да смо код вас нашим скромним делима већ стекли одређено поверење. Када смо дошли у ваше село неколико мештана нас је замолило да средимо терен и простор око чесме који је био у корову. Као и до сада када смо дали обећање ми смо га и испунили, па је тако било и овде у Лозовику. Да би наставили да спроводимо наша обећања у ДЕЛА, потребна нам је ваша подршка, зато 21. јуна дајте нам подршку, а ми вам обећавамо да вас нећемо изневерити.“ Рекао је лидер БУНТ – Праве Јагодине и кандидат за градоначелника, Душан Марковић.

„Политика данашње локалне власти погубна је по питању равномерног развоја села. Овај крај је остављен на милост и немилост. Обећавамо вам да ћемо се борити за равномерни развој свих села.“ Рекао је Александар Грковић, кандидат за председника скупштине Јагодине.

„Имали сте прилику да видите шта смо урадили у протеклом периоду и то је оно што је наша предност у односу на све политичке субјекте у граду. За разлику од свих њих који само причају и дају празна обећања ми радимо и зато је наш слоган ДЕЛА, а не речи.“ Рекао је Александар Рацић, кандидат за градског менаџера БУНТ – Праве Јагодине.

21. јуна гласајте за ДЕЛА, а не речи. Заокружите број 2. листу БУНТ – Права Јагодина. ДО ПОБЕДЕ!

No Comments

Post A Comment