ПРАВА СРБИЈА УЈЕДИНИЛА ГРУПЕ ГРАЂАНА У ПОМОРАВСКОМ ОКРУГУ

БУНТ – Права Јагодина јуче је била домаћин и иницијатор формирања иницијативног Поморавског окружног одбора Праве Србије.
„Након завршених локалних избора најавили смо да крећемо у формирање иницијативног одбора Праве Србије и вечерас смо у срцу поморавске престонице формирали окружни одбор који чине одбори Јагодине, Параћина, Ћуприје, Деспотоваца и Рековаца. У преговорима смо са једном групом грађана у Свилајнцу тако да ћемо до средине септембра имати комплетне општинске одборе у Поморављу. Ово је само почетак стварања једне модерне и јаке политичке организације која ће својим појављивањем и идејама донети огромну свежину и промену на политичкој сцени Србије, јер ће језгро ове организације чинити млади и неокаљани људи који до сада нису добили прилику да ствари у нашој мењају на боље.“ Рекао је Душан Марковић, председник БУНТ – Праве Јагодине и одборник у Скупштини града Јагодина.
На седници иницијативног одбора Поморавског окружног одбора за вд председника једногласном одлуком изабран је Никола Павићевић истакнути члан групе грађана БУНТ – Права Јагодина. Споразум о уједињењу у Праву Србију потписале су групе грађана: БУНТ – Права Јагодина, Нови концђепт, Прави Левач и група грађана Ја волим Ћуприју. Потписници споразума у неформалном збиру имају преко 8000 гласова.
Тек смо почели!

No Comments

Post A Comment