САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ БУНТ – ПРАВЕ ЈАГОДИНЕ

Обавештавамо јавност да је дана 14.12.2019. непознати починилац или више њих, копирао фејбук страницу Бунта – Праве Јагодине и тиме извршио кривично дело, а са циљем негативне кампање и дискредитације нашег политичког активизма и највећег опозиционог окупљања од 2000. године на овамо. Наша коалиција је случај пријавила полицији и тужилаштву у складу са законом и од истих очекујемо да открију и процесуирају починиоце јер знамо да ове институције поред тога што су дужне имају и капацитете за то.
Копирана страница је насловљена латиничним писмом у односу на наш оригинал који је насловљен ћириличним.
Подсећамо јавност да је Бунт – Права Јагодина под великом и тешком негативном кампањом власти и квазиопозиције уобличене у непостојећој организацији „1 од 5 милиона“ а коју предводе бивши СНС активисти. Бунт – Праву Јагодину нападају јер је наша организација прво велико опозиционо окупљање од 5.октобра на овамо, да је најагилнија на терену са троцифреним бројем акција реализованих у протекле 3 године и да је прва и једина опозициона групација која се осмелила да организује своју конвенцију у уторак 17.12.2019. са почетком у 19 часова у јагодинском Културном центру. У овом тренутку смо најнападанија опозициона коалиција, боље речено једина нападана, што довољно говори о томе да наши суграђани у нама виде истинску опозициону снагу и алтернативу власти.
Бунт – Права Јагодина не одустаје од свог циља и сада је још више одлучна у истом, а то је борба за бољу Јагодину и бољу Србију.