Сређен парк у центру Мајура

Настављамо да испуњавамо дата обећања – Сређен парк у центру Мајура

По датом обећању, БУНТ – Права Јагодина је у Мајуру, једном од највећих јагодинских села наставила акцију сређивања спомен парка.
Овом приликом смо рашчистили коров у самом парку, оправили чесму, орезели дрвеће, поставили нове клупе, а већ постојеће репарирали и на самом крају их офарбали заједно са корпама и огласном таблом.
Споменик палим Мајурцима у Првом и Другом рату смо очистили јер се на њему налазила маховина која годинама није скидана.
Овим смо парк у Мајуру ставили у функцију.

‼️ „У две акције чланови и руководство Бунт – Праве Јагодине довело је у функционално стање парк у центру Мајура и исти дали на коришћење мештанима овог села.
Када смо се овде појавили нико од Мајураца није веровао да ће парк бити сређен. Успели смо да све средимо у две акције и тиме показали да ми држимо реч и да је наша политика, политика истине и политика рада. Најављујемо да ћемо ускоро кренути у сређивање школског парка и прављења трим стазе у Мајуру, а одмах после тога и у акцију прављења игралишта за одбојку.
Овом приликом позивамо све Мајурце да средином месеца августа присуствују и свечаном отварању канцеларије нашег месног одбора у Мајуру.
Ми на делу показујемо којој политици припадамо, политици заједничких победа и Правој Србији без подела која се огледа у чистом образу и испуњеним обећањима.“ Закључио је Душан Марковић, председник Бунт – Праве Јагодине.

No Comments

Post A Comment