ШТИПЉЕ ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА

ШТИПЉЕ ЗНА ЗА КОГА ГЛАСА! БРОЈ 2. ЗА ДЕЛА, А НЕ РЕЧИ!

БУНТ – Права Јагодина одржала је јуче у Горњем Штипљупредизборну трибину.

„Горње и Доње Штипље годинама у назад су села за која локална власт не мари. Ваша села су остављена на милост и немилост. Ја сам имао личну потребу да дођем у Штипље, јер су моји корени овде. Када сам долазио овде пре пар месеци на састанаку који смо одржали са мештанима речено нам је, да је терен у дворишту школе запуштен, ми смо обећали да ћемо то средити и тако је и било. Обележили смо терен, даривали школи голиће и поправили ограду. Том приликом дали смо обећање да ћемо школи даривати рачунар и рефлектор за терен и то обећање смо вечерас испунили. Имамо велике планове да овај крај подигнемо онако како он то заслужује, али нам је за то потребна ваша помоћ. Зато 21. јуна мислите вашом главом и гласајте за ДЕЛА, а не речи. Та ДЕЛА налазе се под редним бројем 2. на листи БУНТ – Права Јагодина.“ Рекао је лидер БУНТ – Праве Јагодине и кандидат за градоначелника, Душан Марковић.

„ Политика данашње власти је неравномерни развој села. Црновршки крај је заборављен и остављен на милост и немилост.Ми вам обећавамо да ћемо се борити за равномерни развој свих села.“ Рекао је Александар Грковић, кандидат за председника скупштине Јагодине.

„На овим изборима боримо се за промену крвне слике у градском парламенту. Потребна је смена генерација на политичкој сцени. Пензионери требају да буду у пензији, а не да буду на функцијама као што је наш градоначелник. Зато 21. јуна гласајте за нашу борбу и ДЕЛА којим смо се доказали као би се коначно у јагодинском парламенту чуо глас народа.“ Рекао је Александар Рацић, кандидат за градског менаџера.

21. јуна гласајте за ДЕЛА, а не речи. Заокружите број 2. листу БУНТ – Права Јагодина. ДО ПОБЕДЕ!

No Comments

Post A Comment