Уручена новчана средства у Сирчи код Краљева

Обећано испуњено!

Данас је руководство БУНТ – Праве Јагодине посетило Сирчу код Краљева и том приликом уручила новчана средства Срећку Мијајловићу, чија је кућа тешко оштећена у поплави почетком јуна месеца ове године.

„Веома сам пријатно изненађен, када сам добио позив, од организације БУНТ – Права Јагодина и када ми је речено да данас будем код куће. Захвалан сам свим грађанима Јагодине који су се одазвали хуманитарној акцији, а посебну захвалност дугујем овим момцима који су све то организовали и испунили обећање да ће ми помоћи.“ Каже Срећко Мијаиловић из Сирче.

„Пре месец дана наша организација била је овде у Сирчи на рашчишћавању терена након полаве која је задесила мештане овог села. Један од наших домаћина овде био је Срећко у чију кућу смо последње ушли јер је он исистирао да се прво помогне осталим мештанима. Видевши да је његова кућа била једна од најоштећенијих, а обзиром да је и пре поплаве доживео, једну катастрофу, обећали смо му да га нећемо заборавити и да ћемо доћи да помогнемо. Обећано испуњено. Реализовали смо у Јагодини хуманитарну акцију и ево нас данас у Сирчи, где смо Срећку даривали новчана средства од наше акције. Овим гестом само показујемо да поред Јагодине градимо заједничке ПОБЕДЕ за праву Србију, без подела.“ Закључио је Душан Марковић, председник БУНТ – Праве Јагодине.

No Comments

Post A Comment